Welkom 5 Oorsprong

Ontdek de wieg van Fier & Fair

Elke traditie heeft een begin. Duik in het verhaal van ‘Fier & Fair’, waar passie en vakmanschap elkaar ontmoeten. Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Ons verhaal

Een verhaal geworteld in passie

Leunend tegen de oude kerktoren van San Miniato in het hart van Toscane, staat de ‘founding family’ van Fier & Fair. In hun hand een kartonnetje met witte truffelrisotto, beseffen zij, bijna instinctief, wanneer iets precies goed is. Meer dan 25 jaar ervaring in de evenementencatering heeft hen deze intuïtie gegeven.

 

 

Erfgoed & filosofie

De essentie van echtheid

Deze familie combineert onbewuste bekwaamheid met bewuste expertise. Ze beschikken over de kennis en vaardigheden om de juiste specialisten op de juiste plekken te plaatsen. Fier & Fair is de essentiële schakel tussen gepassioneerde professionals en het bedrijfsleven, altijd met een bewezen track record in creatieve oplossingen.

 

 

Groei & ontwikkeling 

Van Toscane tot talent

Met een goeie smaak en diepgaande mensenkennis zet Fier & Fair zich in voor duurzaamheid en innovatie. Zij zijn de pioniers in het groen en duurzaam ontwikkelen van hun services. Meer weten? Neem contact op!

 

Contact

We denken graag met jou mee!

Fier & Fair vindt het in haar samenwerking met iedereen erg belangrijk dat er sprake is van een persoonlijke klik. Dus we komen graag langs om onze ideeën te delen. Voor dat ene unieke bedrijfsevenement. Om iets aan te kondigen of te vieren. De reden maakt niet uit.