Welkom 5 Ingrediënten

De ingrediënten van een onvergetelijk evenement

Bij ‘Fier & Fair’ geloven we in de kracht van samenzijn. Ons recept combineert heerlijk eten en drinken met een ongeëvenaarde sfeer om echte verbindingen te creëren.

Ontdek onze smaakmakers

Bekijk onze ingrediënten

Catering

Proef de passie in elk gerecht

Onze catering gaat verder dan smaak alleen; het is een feest voor alle zintuigen, met duurzame en lokaal geproduceerde ingrediënten.

Styling & Decoratie

Creëer de perfecte sfeer

Onze styling en decoratie tillen uw evenement naar een hoger niveau. Elk detail is doordacht, waarbij sfeer en thema harmonieus samenkomen om de juiste ambiance te creëren.

Entertainment

Vonk de
vreugde

Ons entertainment zorgt voor interactie en plezier. Zorgvuldig geselecteerde acts brengen energie en leven in elk evenement, waardoor onvergetelijke momenten ontstaan voor alle gasten.

Toegevoegde waarde

Onze smaakmakers

Bij al onze evementen voegen wij extra smaak en beleving toe door onze eigen unieke ingrediënten.

Fier en Fair tapwagen
Op zoek naar de eyecatcher en self-service bar voor jouw event? De Fier en Fair tapwagen heeft meerdere biertappen en is door het wendbare formaat makkelijk op (bijna) elke eventlocatie te krijgen!
Stellingkast BBQ
Industrieel en toch sfeervol! De op maat gemaakte stellingkast BBQ van Fier en Fair is niet alleen lekker om naar te kijken, dankzij het grote bakvolume is deze BBQ geschikt voor elke(zakelijke) BBQ!
Limoncello rekje
De smaakmaker (en gangmaker) voor elk event en feest. Verse Limoncello in een melkrekje.
Fair Plank
Plankje met vers lokaal vlees, gezonde groentes en smaakmakende kruiden.
Pizza Auto
Elke traditie heeft een begin. Duik in het verhaal van ‘Fier & Fair’, waar passie en vakmanschap elkaar ontmoeten. Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek.
Lees meer

Contact

We denken graag met jou mee!

Fier & Fair vindt het in haar samenwerking met iedereen erg belangrijk dat er sprake is van een persoonlijke klik. Dus we komen graag langs om onze ideeën te delen. Voor dat ene unieke bedrijfsevenement. Om iets aan te kondigen of te vieren. De reden maakt niet uit.